Author Image

Kagefryd af Jette Stub

Besøg min side FØLG

Knasende lækker efterårs mazarinkage med dejlige blommer

jeg er vild med mazarinkage og elsker at afprøve nye smagssammensætninger for at gøre mazarinkagen endnu mere spændende og lækker. Denne gang blev det dejlige Victoria blommer fra  den danske have sirligt lagt på mazarinmassen og drysset let med kanel og sukker. Den super sprøde crumble på toppen af hele herligheden sætter prikken over i’er og gør det til en skøn oplevelse med de forskellige konsistensen i hver bid.

Del:
Author Image

Kagefryd af Jette Stub

Kage er "ikke bare en kage"
Kage er passion, kreativitet og store følelser...
Jeg elsker kage,
jeg bager, spiser og ser på kage,
jeg udvikler og afprøver kage
Kage er mit liv på godt og ondt...og jeg elsker det

Besøg min side FØLG

Kommentarer (0)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *